Waarom een leven lang ontwikkelen?

Jezelf een leven lang ontwikkelen gaat over meer dan alleen up-to-date blijven en ontwikkelingen volgen. Het gaat om flexibiliteit, wendbaarheid en oog hebben voor de toekomst. Wie investeert in kennis en ontwikkeling gaat vol vertrouwen aan het werk!

Win-winsituatie

Wie investeert in zijn kennis en vaardigheden, wordt waardevol voor een werkgever. Juist daarom stelt SVO food academy zich als doel kennis en vaardigheden van iedereen die werkzaam is in de foodsector te vergroten en actueel te houden.

Een leven lang ontwikkelen biedt kansen voor medewerkers, werkgevers én de foodbranche als geheel. Hierdoor werk je met meer vertrouwen en plezier én blijf je interessant voor de arbeidsmarkt. Dat maakt een opleiding altijd een goede investering voor nú en de toekomst!

Als werkgever wordt het steeds belangrijker om je medewerkers een leven lang te ontwikkelen. De werkgever oogst succes met zijn bedrijf en krijgt reputatie door goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers die het rendement verbeteren en productiever werken.

Met aandacht voor permanente opleiding en ontwikkeling binnen de foodsector wordt bovendien een aantrekkelijke arbeidsmarkt gecreëerd voor iedereen met een passie voor food.

In nauwe samenwerking met tal van brancheorganisaties en opleidingsinstituten ontwikkelt SVO food academy leertrajecten.

Vanaf 1 maart 2022 kan iedereen in Nederland die werkt of werkzoekende een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor training en ontwikkeling. Lees hier meer over op de pagina subsidies.

Behoeften aan maatwerk?

In samenwerking met jou kunnen wij speciale trajecten op maat maken. Deze incompany-trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf of organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact op met een van onze accountmanagers.