Dé opleider in de foodsector

Bij SVO food academy bieden wij trainingen, opleidingen en workshops aan gericht op her-, bij- en omscholing voor de voedingsindustrie, supermarkten, versspeciaalzaken, foodservice, horeca en catering. Wij zijn dé opleider in de foodsector!

Waarom SVO food academy?

SVO food academy is dé opleider in de foodsector. Wij zorgen ervoor dat onze leertrajecten naadloos aansluiten bij de dagelijkste praktijk én gemakkelijk te combineren zijn met jouw werk. Wij willen jou helpen om jezelf je leven lang te ontwikkelen. Daarin is jouw kennis en werksituatie altijd het uitgangspunt. Vind inhoudelijke verdieping, ontdek nieuwe interesses, kies voor een kort of langer traject en start wanneer het jou uitkomt. Pak de regie over je toekomst en kies voor SVO food academy!

Wat kun je van ons verwachten?

Bij SVO food academy sta jij voorop. Daarom beloven wij:

  • Opleidings- en ontwikkeltrajecten die naadloos aansluiten bij bedrijven en leerbehoeften van jou als food professional;
  • Starten op een passend niveau op het moment dat het jou uitkomt via een persoonlijke leerroute;
  • Inspirerend, praktijkgericht onderwijs waarin inhoud en leerplezier centraal staan;
  • Een combinatie van fysieke ontmoetingen en digitale interacties;
  • Intensieve persoonlijke begeleiding;
  • Gekwalificeerde en bevlogen experts die hun kennis en vaardigheden overbrengen;
  • Een fijne samenwerking waarin we elkaar goed leren kennen en altijd bijsturen waar nodig;
  • Een door de overheid of brancheorganisatie erkend certificaat of mbo-diploma.

Behoeften aan maatwerk?

In samenwerking met jou kunnen wij speciale trajecten op maat maken. Deze incompany-trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf of organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact op met een van onze accountmanagers.

Hoe zorgen wij voor de expertise?

SVO food academy heeft als doel kennis en vaardigheden van iedereen die werkzaam is in de foodsector te vergroten en actueel te houden. Maar hoe zorgen wij voor deze expertise?

Onze trainers en opleiders komen uit de foodbranche. Zij hebben jarenlang ervaring in alle windrichtingen die de foodwereld kent. Deze gekwalificeerdere en bevlogen experts zullen jou al hun kennis en vaardigheden overbrengen. Onze adviseurs en accountmanagers zijn voortdurend in gesprek met bedrijven en medewerkers. Dit gaat o.a. over ontwikkel- en opleidingsvragen op vaktechnisch gebied en thema’s zoals leidinggeven, hospitality, verkoop, warenkennis en voedselveiligheid in de productieketen.

Zo creëert SVO food academy trajecten die voor jou en je werkgever relevant zijn én gemakkelijk te combineren zijn met jouw werk. Zo kan er op diverse momenten gestart worden met een eigen leer- en ontwikkelroute. Al onze trajecten bestaan uit een gemengde leervorm waarbij deelnemers op maat, afgestemd op hun eigen leerstijl en voorkeuren, en binnen de mogelijkheden om in de praktijk te blijven werken, een opleiding kunnen volgen.

Wij combineren e-learning met fysieke ontmoetingen, individueel of groepsgewijs met docenten. Benieuwd?

Zo creëert SVO food academy trajecten die voor jou en je werkgever relevant zijn én gemakkelijk te combineren zijn met jouw werk. Zo kan er op diverse momenten gestart worden met een eigen leer- en ontwikkelroute. Al onze trajecten bestaan uit een gemengde leervorm waarbij deelnemers op maat, afgestemd op hun eigen leerstijl en voorkeuren, en binnen de mogelijkheden om in de praktijk te blijven werken, een opleiding kunnen volgen. Wij combineren e-learning met fysieke ontmoetingen, individueel of groepsgewijs met docenten.

Kan ik subsidie krijgen?

Ben je van plan om een traject te starten bij SVO Food Academy? In sommige gevallen kan je als student of als werkgever in aanmerking komen voor een subsidieregeling.

Bekijk subsidiemogelijkheden