Aanpak
De training duurt één dag. In de training krijg je een deel theorie, maar je gaat vooral veel zelf oefenen. We gaan aan de slag met het bereiden van een aantal heerlijke gerechten op basis van recepturen. Hierdoor leer je van A tot Z hoe je dit aanpakt: van het verzamelen van materialen en producten, tot de presentatie van het gerecht en het schoonmaken van je werkplek na de bereiding.
Je weet hoe je jouw werkplek reinigt
Schrijf je vandaag nog in als je wegwijs wil worden in de professionele keuken!
Voor wie?
- Je gaat binnenkort starten met werkzaamheden in een professionele keuken. Bijvoorbeeld als medewerker in de foodservice of als (hulp)kok in een restaurant.
- Je voert al werkzaamheden uit in de keuken en je wilt jouw basisvaardigheden verbeteren/opfrissen.
Benodigde voorkennis en ervaring
Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.
Ervaren trainers
Onze trainers zijn ervaren chefs die jarenlang ervaring hebben in de culinaire wereld. Ze zullen je begeleiden en leren hoe je optimaal kunt werken in een drukke keukenomgeving.
Locatie
Zwolle, Eindhoven, Houten, Heerhugowaard, Rijswijk
Je Resultaat
- Je past de HACCP-regels toe om voedselveilig te werken
- Je weet welke keukenmaterialen je wanneer gebruikt
- Je beheerst de basis snij- en opdeeltechnieken
- Je kan recepturen lezen, meten en wegen
- Je beheerst de basisbereidingstechnieken
- Je kan een bereid product aantrekkelijk presenteren