Animal Welfare Officer

Weet jij alles van het gedrag en het welzijn van dieren en wil je dat ze in de bedrijfsvoering op de best mogelijke manier worden behandeld? De internationaal erkende training Animal Welfare Officer van Bristol University zorgt voor extra verdieping.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Als het gaat om de dieren binnen het bedrijf, weet jij alles van diergedrag, dierenwelzijn en het slachtproces. Met deze internationaal erkende training Animal Welfare Officer van de Bristol University, kun je ervoor zorgen dat dieren binnen jullie bedrijfsproces op de best mogelijke manier behandeld worden. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit van het eindproduct en zorgt voor tevreden klanten.

Voor wie?

De training is speciaal voor iedereen die betrokken is bij het slachtproces van dieren.

Taal

De training wordt gegeven in het Engels en door een docent van de Bristol University.

Aanpak

In 2 (theorie)dagen vergaar je alle kennis die je nodig hebt.  Je ontvangt een persoonscertificering Animal Welfare Officer die 3 jaar geldig is. Bij een score lager dan 70% ontvang je een bewijs van deelname.

 

Data: 27 juni en 28 juni 2023

Je resultaat

  • Je weet alles van dierenwelzijn, dierengedrag en het voortbewegen van dieren
  • Je hebt kennis van de kwaliteit van vlees
  • Je weet hoe je dieren moet vervoeren en stallen
  • Je hebt grondige kennis van het slachtproces (fixeren en introductie in bedwelmen)
dierwelzijn
animal welfare
slachtproces
diergedrag
€ 1150,- excl. 21% BTW
Dinsdag 27-06-2023 https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={1C2C5E98-5EFC-4672-9179-19D65C15E7DB}