Welke kwaliteitszorgsystemen kun je onderscheiden als het gaat om voedselveiligheid? En hoe worden de kwaliteitssystemen geborgd in de diverse bedrijven?
In de e-learning komen de volgende onderwerpen aan de orde:
- Voedselveiligheid
- Micro-organismen
- Hygiëne en hygiënesoorten
- Voedselveiligheid- en kwaliteitssystemen
- Voedselvergiftiging, voedselovergevoeligheid en allergenen
- Reinigen en ontsmetten
- Continu verbeteren: de Deming-cirkel
Voor wie?
Voor iedereen die op professionele wijze met voeding werkt.
Benodigde voorkennis of ervaring
Voor deze e-learning is geen specifieke voorkennis nodig.
Aanpak
Deze module is volledig digitaal te volgen en neemt 1,5 uur in beslag. Je kan deze e-learning op elk gewenst moment starten. Na inschrijving ontvang je van ons een toegangscocde en kan je zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. De toegangscode is 6 maanden geldig.
Extra
Het is ook mogelijk om deze e-learning klassikaal te volgen, bijvoorbeeld in jouw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden voor een maatwerk traject voor jouw bedrijf.
Je resultaat
- Je hebt kennis van hygiëne en hygiënesoorten
- Je weet hoe je volgens de regels moet reinigen en desinfecteren
- Je hebt kennis van micro-organismen
- Je hebt kennis van voedselveiligheid- en kwaliteitssystemen
- Je bent bekend met HACCP
- Je weet welke besmettingsbronnen er zijn en hoe kruisbesmetting ontstaat
- Je hebt kennis van voedselvergiftiging, voedselovergevoeligheid en allergenen
- Je handelt volgens de voedselveiligheidsnormen