E-Learning Hygiëne, Voedselveiligheid & Allergenen

In deze e-learning staat voedselveiligheid centraal. Als je werkt met voedingsmiddelen is kwaliteit en hygiëne erg belangrijk. Wat houdt kwaliteit in? Hoe werk je hygiënisch? Hoe voorkom je dat micro-organismen in het eindproduct terechtkomen?

Terug naar overzicht met alle trainingen

Welke kwaliteitszorgsystemen kun je onderscheiden als het gaat om voedselveiligheid? En hoe worden de kwaliteitssystemen geborgd in de diverse bedrijven?

In de e-learning komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Voedselveiligheid
  • Micro-organismen
  • Hygiëne en hygiënesoorten
  • Voedselveiligheid- en kwaliteitssystemen
  • Voedselvergiftiging, voedselovergevoeligheid en allergenen
  • Reinigen en ontsmetten
  • Continu verbeteren: de Deming-cirkel

Voor wie?

Voor iedereen die op professionele wijze met voeding werkt.

Benodigde voorkennis of ervaring

Voor deze e-learning is geen specifieke voorkennis nodig.

Aanpak

Deze module is volledig digitaal te volgen en neemt 1,5 uur in beslag.

Extra

Het is ook mogelijk om deze e-learning klassikaal te volgen, bijvoorbeeld in jouw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden voor een maatwerk traject voor jouw bedrijf.

Je resultaat

  • Je hebt kennis van hygiëne en hygiënesoorten
  • Je weet hoe je volgens de regels moet reinigen en desinfecteren
  • Je hebt kennis van micro-organismen
  • Je hebt kennis van voedselveiligheid- en kwaliteitssystemen
  • Je bent bekend met HACCP
  • Je weet welke besmettingsbronnen er zijn en hoe kruisbesmetting ontstaat
  • Je hebt kennis van voedselvergiftiging, voedselovergevoeligheid en allergenen
  • Je handelt volgens de voedselveiligheidsnormen
hygiëne
HACCP
voedselveiligheid
€ 58,- excl. 21% BTW
Direct aan de slag https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={C9643E8F-54ED-4B5B-BD94-F30B4E996630}