E-learning Kennis van Kaas

Ben jij de foodprofessional die meer wil weten over kaas? Over hoe kaas wordt gemaakt en wat de samenstelling is van kaas? Welke keurmerken er zijn voor kaas? Hoe je kaas bewaard? En kwaliteitscontrole kunt doen? Kaas kunt snijden en verpakken? In e-learning Kennis van kaas komen deze onderwerpen aanbod.

Terug naar overzicht met alle trainingen

In Nederland wordt er per jaar ongeveer 660 miljoen kaas geproduceerd en eten we per hoofd van de bevolking ongeveer 14,5 kilo kaas per jaar. Kaas was, is en blijft een populair product. Kaas is een product met een mooie, ambachtelijke uitstraling. Binnen het assortiment ‘kaas’ kun je een grote verscheidenheid aan soorten en variaties vinden met alle hun eigen toepassingen. Maar hoe wordt kaas gemaakt en wat is de samenstelling van kaas? Hoe bewaar je kaas en herken je afwijkingen? Dit ontdek je in de e-learning Kennis van Kaas basis.

 

Voor wie is de training?

Deze e-learning is geschikt voor medewerkers van de versafdeling van de supermarkt, foodspeciaalzaak, foodservice, horeca en catering die nog geen kennis van kaas hebben.

 

Is er benodigde voorkennis of ervaring nodig?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

 

Aanpak

Je kan deze e-learning op elk gewenst moment starten. Na inschrijving ontvang je van ons een toegangscocde en kan je zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. De toegangscode is 6 maanden geldig.

 

Extra

Het is ook mogelijk om deze e-learning klassikaal in combinatie met een proeverij te volgen, bijvoorbeeld in jouw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden voor een maatwerk traject voor jouw bedrijf

Je resultaat

  • Je weet uit welke bestanddelen kaas bestaat
  • Je hebt kennis van de verschillende stappen in het bereidingsproces van kaas
  • Je hebt kennis van de bestaande keurmerken van kaas
  • Je kunt de kaas controleren op afwijkingen
  • Je weet op welke wijze kaas moet worden opgeslagen
  • Je weet hoe je kaas moet snijden
  • Je weet waar je op moet letten bij het adviseren van een klant
Kaas e-learning
Productieproces kaas
Kaasspeciaalzaak
Versafdeling kaas
€ 58,- excl. 21% BTW
Zondag 31-12-2023 https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={02DEE4E7-8CE7-4121-8F0B-77BEF5CBAC40}