Kook Clinic

Heb jij altijd al liefde voor koken gehad en wil jouw basisvaardigheden verbeteren? Volg dan nu een Kook Clinic om de basistechnieken van het koksvak te leren en daarnaast kennis te maken met de bereiding van bijzondere gerechten.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Dit is een training in samenwerking met onze partner ‘Horeca Academie’

 

Bij de Horeca Academie kun je via een Kook Clinic de basistechnieken van het koks-vak leren en daarnaast kennis maken met de bereiding van bijzondere gerechten. Bij iedere lesdag staan de basistechnieken centraal zodat je verschillende snijtechnieken leert en meerdere bereidingstechnieken kunt uitvoeren.

Voor wie?

Deze Kook Clinic is voor jou als je niet zomaar een kookworkshop wilt volgen, maar echt wilt leren koken als een professional. Dit is ook zeer geschikt als vanwege andere verplichtingen het volgen van een koksopleiding te intensief voor je is, maar je wel het vak wilt leren van ervaren docenten die zelf uit de praktijk komen.

Benodigde voorkennis of ervaring

Voor deze training is geen specifieke voorkennis nodig.

Aanpak

Bij inschrijving kun je direct aangeven welke lessen je wilt volgen. Je mag je Clinic dus helemaal inrichten zoals jij dat graag wilt! Wel is het van belang dat je de Clinic binnen één jaar afrondt. Een kleine greep uit de lesthema’s:

  • Verschillende kook- & bereidingstechnieken.
  • Ontwikkelen van productkennis.
  • Planning en Mise én place.
  • Moderne kooktechnieken
  • Moleculair koken
  • Wildpluk en bereiding
  • BBQ (Big Green Egg)
  • Vis (fileren) en schaal-en schelpdieren.
  • Desserts en friandises.

Kosten

De kosten van de Kook Clinic zijn afhankelijk van de keuze’s die jij maakt en hoeveel masterclasses je wilt volgen. De prijzen beginnen vanaf € 800,- voor 5 clinics. Klik op de link om het complete aanbod te zien en de kosten te berekenen.

Certificering

Bij de Kook Clinic hoort geen diploma of certificaat.

Mix & Match!

Voor de echte liefhebbers van bakken, glaceren, maskeren en souffleren, hebben wij vanaf september 2021 ook Patisserie Clinics. Wij begrijpen dat het misschien moeilijk is om te kiezen. Daarom hebben we beide clinics zo ingepland, zodat je de lessen kunt combineren. Je mag dus bij je inschrijving de lessen van de Kook Clinic én de lessen van de Patisserie Clinic aanvinken.

 

Let op: De Patisserie Clinics zijn vooralsnog alleen in Den Haag. Wil je in Amsterdam de Kook Clinics volgen maar ook graag Patisserie Clinics volgen, dat kan, maar dan moet even contact opnemen met de Horeca Academie en je leskeuze later aan doorgeven. Deze Patisserie Clinics zijn dan op onze locatie in Den Haag.

Je resultaat

  • Het specifieke resultaat is afhankelijk van de thema's die jij kiest
kookclinic
masterclass
kookworkshop
€ vanaf 800,- excl. 21% BTW

Horeca Academie, in Amsterdam of Den Haag

Klik op de link voor de actuele data