Vakopleiding Traiteur – module BBQ

De basis van barbecueën kent voor jou geen geheimen meer. Daarom wil je de volgende stap zetten. In deze training leer je nieuwe bereidingstechnieken, het gebruik van apparaten en hoe je je eigen ‘barbecuehandtekening’ aan je versproducten geeft. Na de training maak jij het verschil voor je gasten.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Voor wie?
Jij bent een medewerker met meerdere jaren ervaring in een versspeciaalzaak. Of je houdt je op een andere manier bezig met food. Naar het ontwikkelen van nieuwe barbecuegerechten ben je nieuwsgierig.

 

Benodigde voorkennis of ervaring
Je hebt meerdere jaren ervaring in de food en trends in food hebben jouw aandacht. Je hebt basiskennis van slagerijproducten of barbecueproducten. En creativiteit plus een portie lef om nieuwe producten aan de man te brengen.

 

Aanpak
De training bestaat uit vier fysieke bijeenkomsten (16:00 – 21:00 uur):
• On fire
• Let’s eat
• Machines and brains
• Let’s have a party.
In elke bijeenkomst geeft de trainer een demo, zijn er inspiratiemomenten én gaan de deelnemers zelf aan de slag. Je voert werkplekopdrachten in de eigen zaak uit. Als afronding van alle bijeenkomsten organiseer je een mini-barbecue inclusief buffet.

Na het succesvol voltooien van deze module zul je als deelnemer een certificaat ontvangen, met een branche erkende stempel van KNS.

 

Subsidie
In sommige gevallen is het mogelijk om subsidie als werkgever of werknemer te krijgen. Voor deze opleiding Vakopleiding Traiteur – module barbecue kan er in bepaalde gevallen een subsidie verkregen worden. Voor meer informatie en/of direct aanvragen verwijzen we u graag door naar deze website.

  • Je beschikt over nieuwe bereidingstechnieken.
  • Je kunt barbecueproducten ontwikkelen die passen bij jouw klanten.
  • Je weet hoe je trends kunt vertalen naar concrete producten.
  • Je weet dat efficiënt werken loont in het behalen van meer marge.
Barbecue
traiteur
warenkennis
vakopleiding
bereiden