Vakopleiding Traiteur – module Maaltijden

De basis van het bereiden en presenteren van Maaltijden kent voor jou geen geheimen meer. Daarom wil je de volgende stap zetten. In deze training leer je nieuwe verrassende bereidingstechnieken, het slim inzetten van apparatuur en hoe je je eigen ‘maaltijdentekening’ aan je versproducten geeft. Na de training maak jij het verschil voor je klanten.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Voor wie?

Jij bent een medewerker met meerdere jaren ervaring in een versspeciaalzaak.  Of je houdt je op een andere manier bezig met food. Naar het ontwikkelen van nieuwe maaltijdproducten ben je nieuwsgierig omdat je je klanten wilt verrassen. Trends in food hebben jouw aandacht. Je leidinggevende geeft je de kans om de trainingsopdrachten uit te voeren. Dit betekent dat je extra tijd investeert naast het volgen van de vier bijeenkomsten.

Benodigde voorkennis of ervaring

Je hebt;

  • Meerdere jaren ervaring met food
  • Basiskennis van bereiden van maaltijden en warenkennis
  • Creativiteit en een portie lef om nieuwe producten aan de man te brengen

Aanpak

De training bestaat uit vier praktijkbijeenkomsten:

  • Mediterrane keuken
  • Machine, looks& brains
  • Oosterse gerechten
  • Let’s dinner

In elke bijeenkomst geeft de trainer een demo, zijn er inspiratiemomenten én gaan de deelnemers zelf aan de slag. Je voert werkplekopdrachten in de eigen zaak uit. Als afronding ontwikkel je nieuwe maaltijden die je direct in je versspeciaalzaak kunt inzetten.

 

Subsidie
In sommige gevallen is het mogelijk om subsidie als werkgever of werknemer te krijgen. Voor deze opleiding Vakopleiding Traiteur – module barbecue kan er in bepaalde gevallen een subsidie verkregen worden. Voor meer informatie en/of direct aanvragen verwijzen we u graag door naar deze website.

je resultaat

  • Leer je nieuwe bereidingstechnieken.
  • Leer je hoe je producten ontwikkelt die passen bij jouw klanten.
  • Vertaal je trends naar concrete producten.
  • Ervaar je dat efficiënt werken loont in het behalen van meer marge.
Catering
Traiteur
Warenkennis
Vakopleiding
Bereiden