Voor wie?
De training is voor iedereen waarbij basiskennis van vlees van toegevoegde waarde is het in het werk.
Benodigde voorkennis of ervaring
Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.
Aanpak
In 12 dagdelen van 3 uur krijg je alle theoretische en praktische kennis aangereikt. De training wordt klassikaal gegeven en tevens wordt er gebruik gemaakt van een e-learningprogramma. Je sluit deze training af met een SVO-certificaat, erkend door de branche.
Data
05-09, 12-09, 19-09, 26-09, 03-10, 10-10, 24-10, 31-10, 07-11, 14-11, 21-11, 28-11-2023.
Tijden: 16.30-19.30 uur
Je resultaat
- Je beschikt over theoretische basiskennis van vleestechnologie
- Je hebt kennis van het slachtproces en het effect van het slachtproces op het eindproduct
- Je weet vlees te classificeren en verdelen in onderdelen
- Je hebt kennis van de verschillende rassen per diersoort
- Je bent bekend met diverse bereidingstechnieken van diverse soorten vlees
- Je weet hoe je vlees goed kunt verwaarden met jouw inzicht in de mogelijke toepassingen
vleeskennis
vleestechnologie
slachtproces
verwaarden
Dinsdag 05-09-2023
https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={0F212194-DECE-4150-849F-A3BEE3F289EA}