Voor wie?
De training is voor iedereen zich wil bekwamen in het ambacht van worst maken.
Benodigde voorkennis of ervaring
Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om aan deze training deel te nemen.
Aanpak
De training van 16 dagen bestaat uit een programma waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen. De training wordt klassikaal gegeven. Er zijn twee theorie-examens en de training wordt afgesloten met een praktijkexamen. Bij het succesvol afronden, ontvang je een door Certifex Food en het Expertisecentrum erkend persoonsgebonden certificaat.
Worstmaker Rijswijk
15-9-2022, 29-9-2022, 13-10-2022, 20-10-2022, 3-11-2022, 17-11-2022, 24-11-2022, 1-12-2022, 12-1-2023, 26-1-2023, 2-2-2023, 16-2-2023, 9-3-2023, 23-3-2023, 13-4-2023, 11-5-2023
Worstmaker Zwolle
21-9-2022, 5-10-2022, 26-10-2022, 2-11-2022, 9-11-2022, 16-11-2022, 21-11-2022, 30-11-2022, 11-1-2023, 25-1-2023, 8-2-2023, 15-2-2023, 8-3-2023, 22-3-2023, 29-3-2023, 12-4-2023
Je resultaat
- Je hebt je theoretische kennis over verschillende grond- en hulpstoffen van de worstmakerij verbreed
- Je weet wat de meest gebruikte kruiden en specerijen zijn
- Je hebt de basisvaardigheden om zelfstandig worst en vleeswaren te maken
- Je hebt inzicht in het productieproces van worst en vleeswaren
- Je weet welke machines er binnen de worstmakerij worden gebruikt