Ben jij diegene die op de werkvloer je collega’s begeleidt in hun professionalisering? Wil jij het beste uit hen halen?
Heb jij onlangs de stap gemaakt naar een leidinggevende rol? Ben je voor het eerst verantwoordelijk voor het aansturen van collega’s? Wil je leren hoe je effectief leidinggeeft? Dan is deze training iets voor jou! Je ontdekt wie jij als leidinggevende bent en hoe je op jouw manier anderen het best kunt aansturen.
In deze e-learning staat voedselveiligheid centraal. Als je werkt met voedingsmiddelen is kwaliteit en hygiëne erg belangrijk. Wat houdt kwaliteit in? Hoe werk je hygiënisch? Hoe voorkom je dat micro-organismen in het eindproduct terechtkomen?
Voor de echte professionals hebben we de patisserie opleiding! Ben jij professioneel kok en wil jij je specialiseren in patisserie? Zoek niet verder. Wij bieden in 5 modules een uitgebreide specialisatieopleiding patisserie. Tijdens de Patisserie specialisatie ga je dieper in op de belangrijkste basisaspecten van de patisserie.
Voor de liefhebbers van bakken, glaceren, maskeren en souffleren, hebben wij de Patisserie Clinic. Kies de thema's waarin jij je wilt verdiepen en leer de basistechnieken van het patissiers vak.
1 op de 3 foodondernemers wil iets met e-commerce, maar hoe? Tijdens deze training maak je een food e-commerce plan in 8 stappen van jouw bedrijf waar je werkzaam bent. Na deze training ben je ook in staat om het e-commerce plan uit te voeren.
Als bedrijfsleider, foodmanager of foodondernemer sta je dicht bij de (franchise) organisatie en doe je suggesties voor het uitvoeren van het marketing- en e-commerce beleid. Tijdens deze training maak je een food marketing en e-commerce plan in 7 stappen van jouw bedrijf waar je werkzaam bent.
Pizza is hot! In onze eendaagse workshop krijg jij als kok, thuisbakker, pizzafan of foodie de basistechnieken van het pizza bakken in de vingers.
Wil jij alle basiskennis opdoen die je nodig hebt als (hulp) pizzabakker of hobbybakker? Dan is onze opleiding pizzaiolo basis geknipt voor jou!
Wil je als bakfan of (horeca) professional nog een stapje verder gaan dan het opdoen van basiskennis die je als pizzabakker nodig hebt? Dan is deze pizzaiolo basis met SVH-diploma voor jou een aanrader!
Pagina: 1 2 Volgende »