De basis van barbecueën kent voor jou geen geheimen meer. Daarom wil je de volgende stap zetten. In deze training leer je nieuwe bereidingstechnieken, het gebruik van apparaten en hoe je je eigen ‘barbecuehandtekening’ aan je versproducten geeft. Na de training maak jij het verschil voor je gasten.
Hoe maak je een goede cappucino? Hoe ga je zelfstandig aan de slag met een professionele machine? Ben je een enthousiaste hobbyist en wil je voornamelijk met je eigen machine aan de gang? Deze barista training is precies wat je nodig hebt.
Voor de liefhebbers van bakken, glaceren, maskeren en souffleren, hebben wij de Patisserie Clinic. Kies de thema's waarin jij je wilt verdiepen en leer de basistechnieken van het patissiers vak.
You already work as a Professional Chef and you are ready for the next step. You are ambitious, you want to learn more culinary skills and acquire tools for developing your leadership skills.
Do you have a knack for cooking and do you want to develop your love for this trade? During this course you realise your ambition to become a professional chef.
Pizza is hot! In onze eendaagse workshop krijg jij als kok, thuisbakker, pizzafan of foodie de basistechnieken van het pizza bakken in de vingers.
Wil jij alle basiskennis opdoen die je nodig hebt als (hulp) pizzabakker of hobbybakker? Dan is onze opleiding pizzaiolo basis geknipt voor jou!
Wil je als bakfan of (horeca) professional nog een stapje verder gaan dan het opdoen van basiskennis die je als pizzabakker nodig hebt? Dan is deze pizzaiolo basis met SVH-diploma voor jou een aanrader!
Is alleen de basiskennis van een (hulp) pizzabakker voor jou niet genoeg? Wil jij next level gaan met als doel om zelfstandig pizza’s te bakken? En wil jij een brede kennis hebben van alle mogelijke pizzastijlen? Dan kies je voor de pizzaiolo master.
Is alleen de basiskennis van een (hulp) pizzabakker voor jou niet genoeg? Wil jij all the way gaan met als doel om zelfstandig pizza’s te bakken? En bovendien alle ins en outs van het pizzavak leren? Dan kies je voor de pizzaiolo master met SVH-diploma.
Pagina: « Vorige 1 2