Voor de echte professionals hebben we de patisserie opleiding! Ben jij professioneel kok en wil jij je specialiseren in patisserie? Zoek niet verder. Wij bieden in 5 modules een uitgebreide specialisatieopleiding patisserie. Tijdens de Patisserie specialisatie ga je dieper in op de belangrijkste basisaspecten van de patisserie.
Voor de liefhebbers van bakken, glaceren, maskeren en souffleren, hebben wij de Patisserie Clinic. Kies de thema's waarin jij je wilt verdiepen en leer de basistechnieken van het patissiers vak.
1 op de 3 foodondernemers wil iets met e-commerce, maar hoe? Tijdens deze training maak je een food e-commerce plan in 8 stappen van jouw bedrijf waar je werkzaam bent. Na deze training ben je ook in staat om het e-commerce plan uit te voeren.
Als bedrijfsleider, foodmanager of foodondernemer sta je dicht bij de (franchise) organisatie en doe je suggesties voor het uitvoeren van het marketing- en e-commerce beleid. Tijdens deze training maak je een food marketing en e-commerce plan in 7 stappen van jouw bedrijf waar je werkzaam bent.
You already work as a Professional Chef and you are ready for the next step. You are ambitious, you want to learn more culinary skills and acquire tools for developing your leadership skills.
Do you have a knack for cooking and do you want to develop your love for this trade? During this course you realise your ambition to become a professional chef.
Pizza is hot! In onze eendaagse workshop krijg jij als kok, thuisbakker, pizzafan of foodie de basistechnieken van het pizza bakken in de vingers.
Wil jij alle basiskennis opdoen die je nodig hebt als (hulp) pizzabakker of hobbybakker? Dan is onze opleiding pizzaiolo basis geknipt voor jou!
Wil je als bakfan of (horeca) professional nog een stapje verder gaan dan het opdoen van basiskennis die je als pizzabakker nodig hebt? Dan is deze pizzaiolo basis met SVH-diploma voor jou een aanrader!
Is alleen de basiskennis van een (hulp) pizzabakker voor jou niet genoeg? Wil jij next level gaan met als doel om zelfstandig pizza’s te bakken? En wil jij een brede kennis hebben van alle mogelijke pizzastijlen? Dan kies je voor de pizzaiolo master.
Pagina: « Vorige 1 2 3 4 5 Volgende »