Ik blijf vers!

Bedrijven vragen meer en meer om goede vakmensen op de werkvloer. Dat maakt het voor jou als werknemer steeds belangrijker om over de juiste kennis en vaardigheden te beschikken. Vanaf vandaag is er bij de SVO food academy altijd een passend training om jezelf verder te ontwikkelen. Zodat jij als een echte vakspecialist aan de slag gaat!

Wie investeert in zijn kennis en vaardigheden, wordt waardevol voor een werkgever.

En andersom wordt het ook als werkgever steeds belangrijker om je medewerkers een leven lang te ontwikkelen. Dat gaat over meer dan alleen up-to-date blijven en ontwikkelingen volgen. Het gaat om flexibiliteit, wendbaarheid en oog hebben voor de toekomst. Juist daarom stelt SVO food academy zich als doel kennis en vaardigheden van iedereen die werkzaam is in de foodsector te vergroten en actueel te houden.

Jouw vakmanschap is onze passie. Met een rijke diversiteit aan trainingen, docenten uit de praktijk en inspirerend, praktijkgericht onderwijs is SVO er voor jou. Door jou een leven lang op te leiden. Dit doen we ondertussen al bijna 100 jaar. Voor de slagers, voedingsindustrie, supermarkten, versspeciaalzaken, foodservice, horeca en catering. Als dé partner voor opleidingen en trainingen in de foodbranche.

Misschien ga je voor een verdiepende trainingen binnen de AGF, vis of vleessector? Kies je er juist voor om je bedrijfstechnische skills te ontwikkelen met operationeel leidinggeven of food marketing? Of leer jij een nieuwe, specifieke vaardigheid zoals worstmaken, patisserie of pizza bakken. Bij de SVO food academy vind je altijd een passende training om jezelf verder te ontwikkelen. Een heel leven lang!