Kan ik subsidie krijgen?

Ben je van plan om een traject te starten bij SVO food academy? In sommige gevallen kun je als student of als werkgever in aanmerking komen voor een subsidieregeling.

Mogelijkheden

Of je in aanmerking komt voor een subsidie wordt bepaald door een aantal factoren. Het verstrekken van een subsidie is namelijk afhankelijk van de CAO waar je onder valt, maar ook van de afdracht aan het scholingsfonds door je werkgever. Daarnaast kunnen de bedragen van subsidies of vergoedingen per jaar wisselen of gedurende het jaar wijzigen. Soms vergoedt een opleidingsfonds in de sector een deel van de opleidingskosten. Afhankelijk van de regeling van het opleidingsfonds krijg jij als deelnemer (of jouw werkgever) een deel van de kosten vergoed als subsidie. Bespreek dit met je werkgever of neem contact op met het overkoepelende fonds.

Bekijk de stimuleringsmaatregelen

Vanuit de overheid zijn er diverse maatregelen, experimenten en regelingen gericht op het stimuleren van een leven lang ontwikkelen. Voor de meest accurate informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid. Lees meer over de mogelijkheden.