E-learning Basistraining AGF

De basistraining AGF is een digitaal no-nonsens inwerktraject voor medewerkers die geen ervaring hebben met AGF.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Welke fruitsoorten en groentesoorten zijn er allemaal? Welke zijn er verkrijgbaar in dit seizoen? Hoe kun je verschillende soorten groenten het beste bewaren? Hoe zit het met voorverpakte producten? Hoe houd je de voorraad op peil en zorg je voor een schone en veilige werkomgeving? Waar houd je rekening mee bij de ontvangst, controle en opslaan van producten?

Hoe presenteer je het assortiment groente en fruit zo aantrekkelijk mogelijk? Wanneer moet je de voorraad aanvullen en bestellen? Waarom is het belangrijk om volgens veiligheids- en hygiënevoorschriften te werken?

Dit inwerktraject bestaat uit verschillende e-learnings die je afsluit met een toets en eventueel een praktijkopdracht, die je in jouw vestiging gaat uitvoeren. Daarnaast kun je via een app op je mobiele telefoon continu jouw kennis toetsen.

Voor wie?

Voor medewerkers in supermarkt, speciaalzaak en groothandel

Voorkennis of ervaring nodig?

Voor deze training heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Aanpak

Deze module is volledig digitaal te volgen en neemt 3 uur in beslag. Je kan deze e-learning op elk gewenst moment starten. Na inschrijving ontvang je van ons een toegangscocde en kan je zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. De toegangscode is 6 maanden geldig.

Extra

Het is ook mogelijk om deze e-learning klassikaal te volgen, bijvoorbeeld in jouw bedrijf. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden voor een maatwerk traject voor jouw bedrijf

Je resultaat

  • Herkent AGF producten en beschrijft de bijbehorende kenmerken
  • Benoemt de houdbaarheid van producten en beschrijft de ideale bewaarcondities van productgroepen
  • Gaat zorgvuldig om met kwetsbare en bederfelijke producten
  • Kan aangeven hoe verspilling en lekkage te voorkomen
  • Kan de presentatietechnieken binnen de kaders van de eigen winkelformule gebruiken
AGF e-learning
€ 58,- excl. 21% BTW
Zondag 31-12-2023 https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={32370C8C-4A4A-459B-BB2C-A98E3D78602B}