E-learning Sociale Hygiëne

Wat is de wetgeving rondom drank en drugs? Hoe ga je om met lastige gasten? De regels rondom de Sociale hygiëne leer je eenvoudig in deze e-learning. Deze training is inclusief deelname aan het SVH-examen.

Terug naar overzicht met alle trainingen

Dit is een training in samenwerking met onze partner ‘Horeca Academie’

Voor wie?

Je wilt een eigen horecaonderneming beginnen, je hebt al een onderneming en schenkt alcohol of jij hebt als ervaren gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak.

Benodigde voorkennis of ervaring

Je hebt geen voorkennis of ervaring nodig om aan deze training deel te nemen.

Aanpak

Deze e-learning kun je zelfstandig doorlopen en is inclusief examen (eenmalige deelname aan het SVH-examen, aangeboden door Lamark). Jij bepaalt zelf waar en wanneer je examen doet. Op deze manier kun je in je eigen tempo leren voor het examen.

 

Je krijgt eerst een korte uitleg over de e-learning, waarna je de volgende modules doorloopt: introductie sociale hygiëne, beleid en organisatie, alcohol, tabak, gokken, drugs, gastcontact, veiligheid, handhavingsbeleid en sociale hygiëne in de praktijk.

 

E-learning.      In de online leeromgeving (e-learning) worden alle onderwerpen behandeld die aan bod komen in het SVH-examen. De digitale leeromgeving is zo ontworpen dat je via een interactieve en speelse manier leert. Ideaal voor mensen die gewend zijn om praktijkgericht te leren.

 

SVH Examen.      Als je deze cursus (thuis op je laptop, desktop of tablet) helemaal doorlopen hebt, ben je klaar om het examen te doen. Het examen is op locatie. Je krijgt na je inschrijving een code waarmee je je examen kunt boeken bij de Lamark website (meer uitleg over het inschrijfproces ontvang je na inschrijving). Het examen wordt op meer dan 20 locaties in Nederland afgenomen. Bijna alle locaties zijn rolstoel vriendelijk en makkelijk bereikbaar.

 

Certificering

Na het succesvol afronden van het examen ontvang je het officiële SVH diploma Sociale Hygiëne.

Je resultaat

  • Je bent op de hoogte van alle wetgevingen rondom alcohol, drugs, tabak en gokken.
  • Je weet hoe je moet handelen bij lastige klanten.
  • Je begrijpt hoe je moet handhaven op de gestelde regels.
  • Je kunt de sociale hygiëne regels toepassen in de praktijk.
  • Je voldoet aan alle kennis volgens de SVH richtlijnen Sociale Hygiëne.
sociale hygiene
drankvergunning
training alchohol en drugs
lastige klanten
svh examen
€ 225,- excl. 21% BTW

Je kan direct aan de slag!