Gecertificeerd Productkeurmeester

Ben jij de vakman die producten beoordeelt of wilt beoordelen op kwaliteit? Deze training leert jou producten te beoordelen op bijvoorbeeld sensorische en organoleptische aspecten, kennis over smaak, consistentie, samenstelling en productkwaliteit.

Terug naar overzicht met alle trainingen

In de training gecertificeerd productkeurmeester leer je door uitgebreid te voelen, proeven, ruiken en zien. Ook het correct verwerken van de gegevens die vanuit de beoordelingen naar voren komen wordt behandeld.

Voor wie?

De training is bestemd voor iedereen die werkzaam is als vakman of producent van een versassortiment en zich verder wil professionaliseren in het beoordelen van kwaliteit.

Benodigde voorkennis of ervaring

Voorwaarde om deze training te volgens is dat je beschikt over kennis van assortiment en productiemethodes.

Aanpak

De training van 4 dagdelen bestaat uit theoretische en praktische kennis. Theorie, instructies en productbeoordelingen wisselen elkaar af tijdens deze dagen. De training wordt klassikaal gegeven en afgesloten met een SVO-certificaat, erkend door de branche.

 

LET OP: De overige data en tijden ziet u, als u op de knop “Meld je aan voor deze training” klikt. De overige data en tijden staan onder tab 1 “uw training”.

Je resultaat

  • Je bent in staat om producten uit het versassortiment te beoordelen op criteria die de kwaliteit bepalen
  • Je bent in staat om een gedegen foutenanalyse te maken
  • Je weet hoe je op de juiste manier gegevens moet verwerken die uit de beoordeling naar voren komen
  • Je bent gecertificeerd productkeurmeester die bij vakwedstrijden ingezet kan worden
keurmeester
kwaliteit
beoordeling
norm
assortiment
€ 680,- excl. 21% BTW
Woensdag 08-11-2023 https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={FEDD37E3-514E-487D-BFE9-2EF0ED6F8DE2}
Woensdag 28-02-2024 https://svo.chainwisehosted.nl/extranet/modules/onlineinschrijvingensvo/index.asp?cursustraject_rg={9C8490DE-C5E7-4723-B331-E8C423537FE4}