• Opleidingen
  • Trainingen
  • Leven lang ontwikkelen
  • Over SVO food academy
    Over onsPartnersSubsidiesNieuwsContactSVO vakopleiding food
Wis selectie
Sector
Product
Thema
Taal
Resultaat
Opleidingsvorm

Deze trajecten sluiten goed aan bij jouw wensen:

2 van 48

Vakopleiding AGF

Hoe zet je een goede seizoenspresentatie op? Wat adviseer je een horecaondernemer die jou vragen stelt over zijn nieuwe menukaart? Hoe bewaar je andijvie? Waarmee kun je witte asperges combineren? Je leert het in deze afwisselende en praktijkgerichte training.

Het roken van Vis

Al toen de mens als visser, jager en verzamelaar aan voedsel kwam, bestond de behoefte om voedsel langer te kunnen bewaren (conserveren). Dit was nodig omdat voedsel niet altijd in dezelfde kwaliteit en hoeveelheid beschikbaar was. Dit geldt zeker voor vis; in sommige jaargetijden overvloedig aanwezig, maar op andere momenten nauwelijks te vangen. Bewaarmethodes werden bedacht om voedsel langer goed te houden. Zo is het roken van voedsel, waaronder vis ontstaan. Simpelweg een conserveringsmethode om het langer te kunnen bewaren.

Bezoekadres

Sleepboot 2

3991 CN Houten

Postadres

Postbus 516

3990 GH Houten

030 - 27 58 181
info@svofoodacademy.nl
SVO vakopleiding food Trainingen Leven lang ontwikkelen

Volg ons

Privacy- en cookiebeleid Disclaimer ©2021 - SVO food academy
Wij plaatsen cookies om de site goed te laten functioneren en bezoekersstatistieken te meten. Graag vragen wij uw toestemming voor het gebruik van deze gegevens. Voor meer informatie lees ons Privacy Statement